Pulpe de pui umplute cu cabanos

de Rocsi in Pui, 12 Iul 2012 | 4195 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 4 bucati cabanos
  • bacon
  • 2 cepe verzi
  • 150 gr rosii in bulion
  • 1 rosie
  • 3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • 3 linguri ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui umplute cu cabanos:

Pulpele de pui le spalam, le dezosam usor, indepartand si pielea. Le batem putin cu ciocanul de snitele. Le condimentam cu sare,piper si boia de ardei pe ambele parti. Pe fiecare pulpa punem cate o bucata de cabanos si 2-3 feliute de bacon. Le rulam si  prindem cu scobitori.

Ungem un vas yena cu ulei si asezam rulourile in el. Rosiile in bulion le bucatalim si le punem peste. Ceapa o curatam si o taiem rondele. Usturoiul il curatam si il taiem feliute. Rosia o spalam si o taiem felii rotunde. Deasupra rulourilor punem ceapa tocata, usturoiul si  feliile de rosii

Acoperim vasul si il dam in cuptor. Aprindem  focul si lasam totul sa se pregateasca cam 60-70 de minute. Scoatem capacul si mai lasam 10 minute cat sa se rumeneasca putin

Cand sunt gata le scoatem la racorit si putem servi. Alaturi de o salata merg de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui umplute cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

Lau 1

13.07.2012, 09:06

gustos

elucubratiiculinare 1

13.07.2012, 13:05

bune rau!

DIANA B 1

13.07.2012, 15:26

Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuun

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciocanele de pui umplute